Welkom bij MO-EV More Electric Vehicels, uw partner in efficiënte food delivery

Bent u op zoek naar de ultieme oplossing om uw bezorgdienst te optimaliseren? Bij MO-EV bieden wij hoogwaardige elektrische bezorgfietsen en bezorgscooters die speciaal zijn ontworpen om aan de eisen van de moderne food delivery te voldoen.

Contact opnemen

Onze voertuigen

Elektrische bezorgfietsen: Onze elektrische bezorgfietsen zijn het toppunt van efficiëntie en duurzaamheid. De bezorgfietsen zijn van hoogwaardige kwaliteit en dit voel je als bezorger direct. De bezorgfietsen zijn gebruiksvriendelijk, stevig en zeer veilig voor jouw bezorghelden. Perfect voor het bezorgen van maaltijden in drukke stadsomgevingen.

 

Met nul uitstoot en lage operationele kosten zijn onze bezorgfietsen niet alleen goed voor uw bedrijf, maar ook voor het milieu.

Elektrische bezorgscooters: Voor langere afstanden zijn onze bezorgscooters de ideale keuze. Met krachtige motoren en stabiele wegligging bieden ze snelheid en betrouwbaarheid, waardoor uw bezorgdienst moeiteloos kan voldoen aan de eisen van uw klanten.

Waarom kiezen voor More Electric Vehicles?

  1. Kwaliteit en Betrouwbaarheid: Onze voertuigen worden vervaardigd volgens de hoogste normen, zodat je kunt vertrouwen op de prestaties en duurzaamheid ervan, zelfs in de meest veeleisende omgevingen.
  2. Preventieve wissel: Wij wisselen preventief elke 3 maanden de bezorgvoertuigen. Hierdoor rijden er schone en nette voertuigen met reclame van jouw bedrijf in het straatbeeld. Door de frequente onderhoudswissel ben je verzekerd van een voertuig met goede banden en zorgen wij dat jouw bezorghelden veilig de weg op gaan.
  3. Optimale Efficiëntie: Dankzij de hoogwaardige kwaliteit van onze elektrische bezorgfietsen en bezorgscooters en de preventieve wissel ervaar je snel dat er nauwelijks technische storingen zijn. Op deze manier besparen we samen tijd en geld en kunnen we focussen op tevreden klanten.
  4. Milieuvriendelijk: Als voorstanders van duurzaamheid streven we ernaar om de impact van uw bezorging op het milieu te minimaliseren door emissievrije voertuigen aan te bieden. We spelen hier in op de veranderde wetgeving en dragen bij aan leefbare steden.

Neem contact met ons op

Optimaliseer uw bezorgdiensten vandaag nog met de hoogwaardige elektrische bezorgvoertuigen van MO-EV. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze producten en hoe we u kunnen helpen uw bezorgdienst naar een hoger niveau te tillen.

Direct bestellenContact opnemen