Service en Onderhoud: Jouw Onmisbare Partner in Bezorgvoertuigbeheer!

Welkom op de pagina van onze afdeling Service en Onderhoud, de plek waar jij, onze gewaardeerde klant, altijd centraal staat! Wij begrijpen dat het bezit van een bezorgvoertuig een groot verantwoordelijkheid is. Daarom staan wij altijd klaar om jou te ondersteunen met extra service of in het geval van schade. Lees verder en laat je inspireren door de uitgebreide mogelijkheden die wij bieden om jouw ervaring met ons nog beter te maken!

In geval van storing en schade: Wij zijn er voor je!

Ons team staat klaar om jou te helpen! Wij zien elke aanvraag als een kans om te bewijzen waarom klanten zoals jij ons vertrouwen. Jouw tevredenheid is onze prioriteit en wij gaan altijd een stapje verder om ervoor te zorgen dat jouw behoeften worden vervuld.

Altijd klaar om te helpen, met een glimlach

Onze belofte aan jou

Service en Onderhoud is meer dan alleen een dienst. Het is een belofte; een belofte aan jou, onze gewaardeerde klant, dat je nooit alleen staat. Jouw succes is ons succes, en jouw uitdagingen zijn onze uitdagingen. Laten we samen zorgen dat jouw bezorgvoertuig altijd klaarstaat voor wat de dag ook brengt. Want bij ons, beste klant, sta jij altijd centraal.

De highlights van onze service:

 • 24/7 Ondersteuning: Problemen houden geen kantooruren aan, dus wij ook niet.
 • Preventief Onderhoud: Voorkom problemen voordat ze jou voorkomen.
 • Snelle Reparaties: Als schade toch toeslaat, zijn wij je redder in nood.

Waarom Service en Onderhoud Onmisbaar Is Voor Jou

We snappen het. Het leven in de bezorgwereld is hectisch. Elke dag brengt nieuwe uitdagingen en jouw voertuig moet altijd in topconditie zijn. Daarom is Service en Onderhoud geen luxe, het is pure noodzaak! En hier, beste klant, schitteren wij het meest. Onze toegewijde experts staan 24/7 klaar om jouw bezorgvoertuig de zorg te geven die het verdient.

 1. Stuur een Whatsapp bericht met jouw verzoek naar 06-4928 4879 en geef duidelijk aan wat de melding betreft bijvoorbeeld lekke voorband bezorgscooter
 2. Mail naar service@mo-ev.nl en geef duidelijk aan wat de melding betreft bijvoorbeeld lekke voorband bezorgscooter
 3. Bel met 085-487 4608
 4. Ons team neemt zo snel mogelijk contact met je op om de details te bespreken en een afspraak te maken.

Schade aan het bezorgvoertuig melden - wij staan voor je klaar

Het is een feit dat schade aan je bezorgvoertuig stressvol kan zijn. Maar maak je geen zorgen, wij zijn hier om je te helpen! Ons deskundige team staat klaar om je te ondersteunen bij het melden en repareren van schade, zodat je kunt blijven doen waar je goed in bent – zonder onderbreking.

Schade aan het bezorgvoertuig melden - wij staan voor je klaar

 • Via deze link ga je naar de pagina waarin stap voor stap beschreven staat wat je moet doen bij schade
 • Kijk in onze catalogus in Whatsapp, ook hier vind je een uitgebreide beschrijving van wat je moet doen bij schade
 • Vul het aanrijdingsformulier in, inclusief foto’s en een beschrijving van de schade. Het formulier kun je downloaden of digitaal invullen via deze link https://www.mobielschademelden.nl/getting-started
 • Ons team neemt contact met je op voor de volgende stappen.

Laat ons jou helpen om het maximale uit je bezorgvoertuig te halen. Neem vandaag nog contact met ons op en ervaar zelf de kwaliteit van onze Service en Onderhoud afdeling!

Samen zorgen we ervoor dat jouw bezorgvoertuig altijd in topconditie is. Want bij ons, zijn klanten meer dan alleen nummers – jullie zijn deel van onze familie. Laten we samen rijden naar een succesvolle toekomst!