Service en Onderhoud: Jouw Onmisbare Partner in Bezorgvoertuigbeheer!

Welkom op de pagina van onze afdeling Service en Onderhoud, de plek waar jij, onze gewaardeerde klant, altijd centraal staat! Wij begrijpen dat het bezit van een bezorgvoertuig een groot verantwoordelijkheid is. Daarom staan wij altijd klaar om jou te ondersteunen met extra service of in het geval van schade. Lees verder en laat je inspireren door de uitgebreide mogelijkheden die wij bieden om jouw ervaring met ons nog beter te maken!

In geval van storing en schade: Wij zijn er voor je!

Ons team staat klaar om jou te helpen! Wij zien elke aanvraag als een kans om te bewijzen waarom klanten zoals jij ons vertrouwen. Jouw tevredenheid is onze prioriteit en wij gaan altijd een stapje verder om ervoor te zorgen dat jouw behoeften worden vervuld.

Altijd klaar om te helpen, met een glimlach

Service en Onderhoud is meer dan alleen een dienst. Het is een belofte; een belofte aan jou, onze gewaardeerde klant, dat je nooit alleen staat. Jouw succes is ons succes, en jouw uitdagingen zijn onze uitdagingen. Laten we samen zorgen dat jouw bezorgvoertuig altijd klaarstaat voor wat de dag ook brengt. Want bij ons, beste klant, sta jij altijd centraal.

De highlights van onze service:

 • 24/7 Ondersteuning: Problemen houden geen kantooruren aan, dus wij ook niet.
 • Preventief Onderhoud: Voorkom problemen voordat ze jou voorkomen.
 • Snelle Reparaties: Als schade toch toeslaat, zijn wij je redder in nood.

Heb je schade of een storing?

We snappen het. Het leven in de bezorgwereld is hectisch. Elke dag brengt nieuwe uitdagingen en jouw voertuig moet altijd in topconditie zijn. Daarom is Service en Onderhoud geen luxe, het is pure noodzaak! En hier, beste klant, schitteren wij het meest. Onze toegewijde experts staan 24/7 klaar om jouw bezorgvoertuig de zorg te geven die het verdient.

MELDEN SCHADE OF STORING NEDERLAND

  1. Meld de schade of storing via een Whatsapp bericht naar 0031 6 49 28 4879 en geef duidelijk aan wat de melding betreft bijvoorbeeld lekke voorband bezorgscooter
  2. Meld de schade of storing via mail naar service@mo-ev.nl en geef duidelijk aan wat de melding betreft
  3. Meld de schade of storing via telefoon door te bellen naar 0031 85 487 4608
  4. Bij schade vul altijd het aanrijdingsformulier in, inclusief foto’s en een beschrijving van de schade. Het formulier kun je downloaden of digitaal invullen via deze link https://www.mobielschademelden.nl/getting-started

MELDEN SCHADE OF STORING BELGIE

  1. Meld de schade of storing via een Whatsapp bericht naar 0032 16 84 8384 en geef duidelijk aan wat de melding betreft bijvoorbeeld lekke voorband bezorgscooter
  2. Meld de schade of storing via telefoon door te bellen naar 0032 16 84 8384
  3. Meld de schade of storing via mail naar service@mo-ev.be en geef duidelijk aan wat de melding betreft

Ons serviceteam neemt zo snel mogelijk contact met je op om de details te bespreken en een afspraak te maken.

Laat ons jou helpen om het maximale uit je bezorgvoertuig te halen. Neem vandaag nog contact met ons op en ervaar zelf de kwaliteit van onze Service en Onderhoud afdeling!

Samen zorgen we ervoor dat jouw bezorgvoertuig altijd in topconditie is. Want bij ons, zijn klanten meer dan alleen nummers – jullie zijn deel van onze familie. Laten we samen rijden naar een duurzame en groene toekomst!