Word onderdeel van ons team van monteurs en chauffeurs!

Ben jij op zoek naar een uitdagende baan in de wereld van elektrische mobiliteit? Wil je werken voor een nieuw bedrijf dat gespecialiseerd is in het verhuren van bezorgscooters en bezorgfietsen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Monteurs gezocht

Als monteur bij ons bedrijf zal je verantwoordelijk zijn voor het onderhoud en de reparatie van onze bezorgvoertuigen en tweewielers. Je zorgt ervoor dat alles in optimale staat verkeert, zodat onze klanten altijd veilig de weg op kunnen. Daarnaast help je ook mee met het klaarmaken van nieuwe voertuigen voor de verhuur.

We zoeken monteurs met ervaring in elektrotechniek en/of fietstechniek. Je hebt kennis van accu’s, elektromotoren en hebt technisch inzicht. Je bent zelfstandig, proactief en werkt nauwkeurig. Ervaring met het onderhouden of repareren van scooters of fietsen is een pre.

We bieden een prettige werkomgeving, goede arbeidsvoorwaarden en mogelijkheden tot persoonlijke ontwikkeling.

Chauffeurs voor bezorgvoertuigen gezocht

Als chauffeur bij ons bedrijf ben je verantwoordelijk voor het ophalen en bezorgen van onze bezorgvoertuigen bij onze klanten en maak je dus deel uit van het SWOP-team. Swoppen staat voor het wisselen van de voertuigen bij onze klanten. Je zorgt ervoor dat de voertuigen op tijd worden geleverd en haalt ze ook weer op wanneer ze niet meer nodig zijn. Je bent het visitekaartje van ons bedrijf en zorgt voor een uitstekende service naar onze klanten.

We zoeken chauffeurs met een geldig rijbewijs B en aantoonbare rijervaring. Klantvriendelijkheid staat bij jou hoog in het vaandel en je bent representatief. Ervaring met het vervoeren van goederen is een pre.

Bij ons krijg je de kans om te werken in een dynamische omgeving waar geen dag hetzelfde is.

We bieden een prettige werkomgeving, goede arbeidsvoorwaarden en mogelijkheden tot persoonlijke ontwikkeling.

Interesse?

Klinkt dit als dé baan voor jou? Aarzel dan niet langer en solliciteer direct! Stuur je videoboodschap of motivatiemail naar info@mo-ev.nl voor Nederland en info@mo-ev.be voor een job in Belgie.

We kijken uit naar je sollicitatie!