Veelgestelde vragen

Bij MO-EV bieden we een uitgebreid assortiment aan elektrische bezorgvoertuigen, waaronder bezorgfietsen, bezorgscooters en elektrische cargobikes. We hebben verschillende modellen en maten beschikbaar, zodat je het voertuig kunt kiezen dat het beste past bij jouw bezorgactiviteiten.

Ja, zeker! Bij MO-EV verwelkomen we zowel startende ondernemers als gevestigde bedrijven. Onze flexibele huuropties zijn speciaal ontworpen om aan de behoeften van startende ondernemers te voldoen, zodat je kosten kunt besparen en flexibel kunt blijven terwijl je groeit.

Bij MO-EV kun je bezorgvoertuigen huren voor zowel korte als lange termijn. Of je nu een voertuig nodig hebt voor een paar dagen, weken of maanden, wij hebben flexibele huuropties die perfect passen bij jouw planning en behoeften.

Ja, bij MO-EV nemen wij het onderhoud en de service van onze bezorgvoertuigen voor onze rekening. Ons ervaren team zorgt ervoor dat de voertuigen in topconditie blijven, zodat je je kunt concentreren op je bezorgactiviteiten zonder je zorgen te hoeven maken over onderhoudszaken.

Ja, bij MO-EV begrijpen we het belang van merkconsistentie. Daarom bieden we mogelijkheden om het gehuurde bezorgvoertuig aan te passen aan jouw merk en huisstijl. Denk bijvoorbeeld aan het aanbrengen van je bedrijfslogo en kleuren op het voertuig, zodat je merk opvalt tijdens het bezorgen.

Ja, het is mogelijk om het gehuurde voertuig te verzekeren. We raden onze klanten altijd aan om een passende verzekering af te sluiten om zichzelf te beschermen tegen eventuele schade of ongevallen tijdens het gebruik van het voertuig. Neem contact met ons op voor meer informatie over verzekeringsmogelijkheden.

Bij MO-EV begrijpen we dat ongelukken kunnen gebeuren. In het geval dat het gehuurde voertuig beschadigd raakt, vragen we je om contact met ons op te nemen, zodat we de situatie kunnen beoordelen en samen met jou een passende oplossing kunnen vinden.

Het is belangrijk om de accu op de juiste manier te laden. Bij aflevering leggen wij uit hoe je dit het beste kunt doen.

Om de levensduur van de accu te verlengen, is het aan te raden om de accu regelmatig op te laden en niet volledig leeg te laten lopen. Gebruik alleen de lader die je van ons gekregen hebt, zorg er daarnaast voor dat je de accu laadt op een droge en stabiele plek. Let op dat je de accu niet overlaadt en zorg voor voldoende ventilatie tijdens het opladen

De actieradius verschilt per voertuig en vind je in het overzicht van het betreffende voertuig. Daarnaast kun je zelf ook zorgen voor een groter bereik, door regelmatig de bandenspanning te controleren.

Per 1 januari 2023 geldt er een helmplicht voor snorfietsen (25 km/u) en bromfietsen/scooters 45 km/u).

Wij maken het jou als ondernemer erg makkelijk door het aanbieden van een business machtiging. Dit betekent dat je woensdag de factuur van ons ontvangt en de incasso plaatsvindt op vrijdag.

Heb je schade of een storing, bijvoorbeeld door een lekke band of omdat er iets anders stuk is.

Service aanvragen in Nederland kunnen telefonisch gemeld worden op 0031 85 487 46 08, via whatsapp op 0031 6 49 28 48 79 of per mail naar service@mo-ev.nl

Service aanvragen in Belgie kunnen telefonisch gemeld worden op 0032 470 71 82 00 / 0032 16 84 83 84, via whatsapp op 0032 470 71 82 00 of per mail naar service@mo-ev.be

Eigenlijk alles wat slijt bij normaal gebruik van het voertuig. Denk aan bijvoorbeeld remblokken of een versleten band. Maar is de band lek gereden door een scherp voorwerp is dit schade en ontvang je een factuur voor de reparatie.

Heb je nog andere vragen over het huren van bezorgvoertuigen bij MO-EV? Neem gerust contact met ons op via 085 487 46 08 of per mail info@mo-ev.nl Ons team staat klaar om al je vragen te beantwoorden en je te voorzien van de beste oplossingen voor jouw bezorgbehoeften